HTML

Hírek minden mennyiségben.

Meg nem nevezett informátorunk jelenti.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Nagy Ő Anikó Ronaldótól vár gyermeket?

2009.07.09. 12:46 Nem Megnevezett Informátorunk

Meg nem nevezett informátorunk szerint Nagy Ő Anikó, a világ legdrágább futballistájával randevúzott Madridban. A fiatal csatár hónapokkal előre be van táblázva, de ezek szerint volt ideje, arra, hogy meglátogassa a magyar celebet, aki épp nyári pihenőjét tartja Spanyolországban. Megkérdeztük Noszály Nagy Ő Sándort, hogy mit gondol az esetről:

- Jól ismerem mindkettőjüket, hallottam, hogy találkoztak. Régi ismeretség ez Waltner Robival, így nem csoda, hogy felhívott és elújságolta: összefutottak Hajdúszoboszlón a nagy csúzdánál Anikóval, ahol összért a válluk.

Bár többször is kerestük a világhírű focistát, illetve sajtósát, de eddig még sem megerősíteni, sem pedig cáfolni nem akarták információinkat. Beszédes tény mindenesetre, hogy a világhírű klasszis felesége, Victoria Beckham, elköltözött otthonról és magával vitte gyermekeit is.

Szólj hozzá!

Címkék: sport bulvár nagyő

A bejegyzés trackback címe:

https://informator.blog.hu/api/trackback/id/tr591236191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása